Здравейте, мили приятели,

Отново дойде време да Ви представим програмата за солидарно земеделие и възможността да заявите своите сезонни кошници с пресни плодове и зеленчуци, отгледани в духа на биодинамиката. За тези от вас, които познават програмата ни - вече може да направите своите заявки за 2023 г. Разпределянето на зеленчуците и плодовете в сезонните кошници и тази година ще бъде само след предварителна заявка. За тази цел Ви молим до 31.1.2023 г. да попълните Вашата индивидуална Форма за заявка.

 

Кошниците отново ще бъдат достъпни за членове на Софера, но и Вас молим да направите своя избор от палитра семена, както и кой месец искате да получите сезонна кошница.

За желаещите да се включат за пръв път предлагаме възможност да поръчат своята сезонна кошница отделно за всеки месец от април до ноември 2023 г.

 

Всяка отделна кошница на свободна поръчка е на стойност 25 лв. като включва избрани от Вас зеленчуци и плодове, билки и подправки. Новото е, че сами определяте продуктите в кошницата и може да ги комбинирате според Вашето желание. Общата стойност и тегло са уеднаквени, например ако за съответния месец изберете само един продукт, получавате по- голямо количество.

 

Пожелаваме Ви да изпратите старата година в благоденствие и настроение и Новата година да донесе здраве, плодородие и благоденствие.

Публикувано
December 29, 2022
Автор
admin
Членство
Free