За следващата земеделска година решихме, че най-екологичният начин за солидарно стопанисване на земята и устойчиво управление на ресурсите - почвено плодородие и вода, както и за оптимизиране на транспортни разходи ще разпределяме зеленчуците и плодовете в сезонните кошници само след предварителна заявка.

Кошниците се получават веднъж в месеца и се доставят до избран от Вас адрес за София или чрез Еконт (за сметка на получател) до всяко място в България и пак вярваме, че транспортът е оправдан в сравнение със стоките по магазините, които често идват от други континенти)

Всяка отделна кошница на свободна поръчка е на стойност 25 лв. като включва избрани от Вас зеленчуци и плодове, билки и подправки. Новото е, че сами определяте продуктите в кошницата и може да ги комбинирате според Вашето желание. Общата стойност и тегло са уеднаквени, например ако за съответната месец изберете само един продукт, получавате по- голямо количество.

 

Към всяка една от кошниците ще бъдат добавени различни букети от билки и подправки. Ако имате специални желания, моля да ни уведомите.

Формулярът за заявката може да бъде изтелген тук.

Публикувано
January 21, 2021
Автор
admin
Членство
Free